| Frank51 a întrebat:

Cum se fac corect micii pe grătar ca să fie zemoși și gustoși?

Din experiențele mele contează extraordinar de mult temperatura, trebuie să fie perfectă și nu știu cum să-mi dau seama care este sweet spotul. Testul cu apropiatul mâinii nu merge laughing

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuiesc facuti la jar, nu la gratar electric.

| Usernaam16 a răspuns:

Pui putina bere pe ei. Pofta buna!

| Frank51 explică (pentru darrio2007):

La grătar cu jar îi fac, chestia e că niciodată nu nimeresc temperatura, mai stropesc cu apa ca să o cobor și mai fac vânt pentru oxigen ca să crească, dar nu știu cât de tare trebuie sa fie, și nu știu cât se tine grătarul înainte sa pui micii( uneori se ard repede), grătarul este o artă laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Frank51):

Lasi putin sa se „raceasca" jarul, nu atunci cand este foarte incins.

| Catrice a răspuns:

Pai nu se apropie mana, se baga mânahee hee