Uite aici tot ce trebuie sa stii pentru. iesii ceva bun
http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
Se spala, se dau prin zahar iar la sfarsit se baga la cuptor, cam 20-30 min in functie de cuptor
Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
http://www.gustos.ro/......r-ars.html
sunt ambele aceeasi reteta ca sa nu ai dupii {funda?}
Uite: http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
http://www.retete-gustoase.ro/retete-mere-coapte-glazura
http://retete-culinare.freshinfo.ro/......r_ars.html
http://www.reteta.ro/reteta/Mere+coapte+cu+glazura+de+zahar+ars.4491.html
http://www.retete-culinare-online.ro/......r-ars.html
Sper ca sunt de ajuns dar daca mai vrei:
http://www.google.ro/......http?/
Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/ plllzz imi dai te rog o fundita?
Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute
... sper ca am fost de ajutor. papa:*...si succes la gatit
Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala
Funda?
Mere coapte cu glazura de zahar ars
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
6 mere mari
ionatane
200 gr. zahar
8 linguri ulei
2 linguri lichior de fructe
esenta de vanilie sau migdale Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare:
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala
Funda?
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Preparare:
1. Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala).
2. Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat.
3. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta.
4. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Sfatul bucatarului: merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala.
DaciaRomania întreabă: