| Dyaaanaaa a întrebat:

Cum se fac merele coapte cu glazura?

9 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Uite aici tot ce trebuie sa stii pentru. iesii ceva bun
http://www.culinar.ro/......42/2/1536/

| Yosifica a răspuns:

Se spala, se dau prin zahar iar la sfarsit se baga la cuptor, cam 20-30 min in functie de cuptor

| Karizma a răspuns:

Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/

http://www.gustos.ro/......r-ars.html
sunt ambele aceeasi reteta ca sa nu ai dupii {funda?}

| terminallyCapricious a răspuns:

Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/ plllzz imi dai te rog o fundita?

| Deutzeuh a răspuns:

Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala


Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute
... sper ca am fost de ajutor. papa:*...si succes la gatit

| csn20 a răspuns:

Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala

Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala
Funda? happy

| deeutza_3402 a răspuns:

Mere coapte cu glazura de zahar ars

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
6 mere mari
ionatane
200 gr. zahar
8 linguri ulei
2 linguri lichior de fructe
esenta de vanilie sau migdale Optional - 6 linguri frisca vegetala


Mod de preparare:
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala

Funda?

| MagdalenaBEST a răspuns:

6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala

Preparare:

1. Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala).

2. Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat.

3. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta.

4. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.

Sfatul bucatarului: merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala.

Întrebări similare