Bună!
Cred că-ţi dai seama că reţetele Pizzeriei San Marco sunt SECRETE şi NU ai cum să afli reţeta de la pizza ( http://www.pizzasanmarco.ro/ ).
Cel mult, poţi alege una din următoarele reţete - vezi linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/pizza
http://www.teoskitchen.ro/2010/06/pizza-cu-blat-super-pufos.html
http://www.bucataras.ro/retete/pizza-pufoasa-si-aromata-12357.html
http://www.culinar.ro/....../31/20381/
http://www.bucataras.ro/retete/pizza-pufoasa-7636.html
http://www.all-food.ro/2010/03/15/aluat-de-pizza-pufos/
http://www.divahair.ro/......ar_3_pasi!
http://retete.flu.ro/reteta-pizza-pufoasa/
http://dragomirnadina.blogspot.ro/2011/06/pizza-pufoasa.html
Toate cele bune.
Cel mai bun aluat de pizza!
http://www.elady.ro/articole/Gastronomie/Reteta-de-pizza-pentru-acasa.html
Uite aici ce spune un studiu....marginea arsa, ceva gras si uleios ce curge din ea cand tai felii sa mananci, fundul cutiei de pizza imbibat cu ce a curs din pizza, sosul e facut din rosii strivite si servit cu samburi cu tot, ingrediente de proasta calitate si totul la doar ~10 RON / pizza. La banii astia zici mersi ca ti s-a umplut stomacul cu ceva si te rogi sa nu ti se faca rau. Bonul de casa nu vor sa il lase baietii care aduc comanda dar daca insisti ti-l lasa. Macar sa ai o dovada daca te faci albastru peste cateva ore ca ai mancat ceva de la ei. Dar noi romanii suntem rezistenti, dupa 5 decenii de comunism nu murim asa repede si suntem obisnuiti cu mancare proasta.