Cubulete de branza cu plante aromatice*rozmarin, oregano, marar, masline ori separate ori amestecate depinde de gustul fiecaruia, eu iti recomand pe cea cu oregano si masline vrezi intregi, totul acoperit cu ulei virgin de masline /presat in rece/, este recomandat un recipient din sticla si inchis ermetic, pentru a isi lasa aroma este bine la il lasi cateva zile la macerat si apoi se poate consuma
Eu pun cuburi de feta, usturoi, ardei iute, o cracuta de cimbru verde, 3-4 masline si completez cu ulei de masline, inchid borcanul si il pastrez aprox o saptamana in loc intunecos si racoros...nu in frigider. enjoy!
Tai cuburele branza telemea de oaie sau mai bine de capra si o pui in borcane. peste branza torni ulei virgin de masline in care pui cimbru maruntit, citeva boabe de piper 2-3 catei de usturoi taiati felii. eu asa fac. cine doreste poate pune si felioare de ardei iute rosu, citeva doar, si citeva masline. pofta buna!
anonim_4396 întreabă:
MyPassion întreabă:
gabyyy_7912 întreabă: