Ingrediente
2 felii de paine sau franzela, 2 catei de usturoi, 2 LG ulei de masline
Mod de preparare
Painea prajita cu usturoi si ulei de masline este un aperitiv rapid, simplu, dar foarte delicios. Se prajesc feliile de paine cat sa se usuce bine, se ung cu usturoi pe ambele parti si spoi cu ulei de masline
Mod de servire
Paine prajita cu usturoi si ulei de masline se serveste ca si gustare.
Cumperi paine, bagi painea in cuptorul cu microunde sau pe soba si o lasi vreo 3, 4 minute, sper ca te-am ajutat.
Este un mic dejun delicios si foarte usor de preparat. Folositi o paine mai tare; va deveni foarte frageda dupa preparare. Compozitia ajunge pentru 6 felii mari.
Ingrediente:
1 ou
100 ml lapte
2 linguri de zahar
6 felii mari de paine
1. Bateti oul cu o furculita si amestecati-l cu laptele.
2. Inmuiati feliile de paine in compozitie si puneti-le la prajit intr-o tigaie cu putin ulei incins.
3. Dupa ce s-au rumenit frumos coateti-le pe o farfurie si presarati-le cu zahar.
Pofta buna!
Bai omule tu ori esti prost ori te prefaci. Cum sa intrebi "Si cum o prajesc?" Baga-ti o mana in cur si prajeste-o.