Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.culinar.ro/......6/2/16607/
http://www.bucataras.ro/......32218.html
http://www.delicatesa.ro/......ranza-2342
http://poetagurmanda.blogspot.ro/......ci-si.html
http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/pasca-cu-branza-dulce/
http://delly.garbo.ro/......afide.html
Eu PREFER să folosesc brânză grasă de vaci, stafide ( cât mai multe ), rom ( sau esenţă ), zahăr vaniliat ( sau o păstaie de vanilie ), iar în crema de brânză pun DOAR gălbenuşele de ou ( fără albuşe spumă ).
Toate cele bune.
Http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/pasca-cu-branza-dulce/
Pentru umplutura:
300g branza dulce de vaca
1 pliculet zahar vanilinat
2 fiole esenta de rom
Coaja rasa de la o lamaie
10g gris
25g faina
2 oua
100g stafide (aici puteti sa mai puneti daca va place cu mai multe)
Zahar tos, dupa gust (cum va place mai dulce sau mai putin dulce)
Bună!
Uite îţi explică aici,
Http://www.bucataras.ro/retete/pasca-44558.html
Te pup!
Http://retete.acasa.ro/deserturi-39/pasca-cu-branza-si-stafide-12371.html
Pentru umplutura:
500 g branza dulce de vaci
150 g stafide
200 g zahar
5 oua( 3 galbenusuri si 2 intregi)
75-100 g faina
esente diferite( rom, vanilie, lamaie)
Buna...
-1kg branza cremoasa de vaci
- 2 linguri cu varf de smantana
- 2 linguri cu varf de faina
- 4 oua
- 150g de zahar
- esenta de vanilie
- stafide (inmuiate in prealabil in apa cu rom)
Faci pasca, o rupi in doua, bagi intre cele doua bucati niste branza, le pui la loc, le apesi, bagi la microunde, racesti in frigider si voila! pasca a la Smeagol
iyony19 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
iyony19 întreabă:
LisaJulie întreabă: