Fasole fara efectul de gaze nu exista, insa se poate minimaliza acest efect daca pui fasolea la inmuiat cateva ore, apoi schimbi apa, o dai in clocot si din nou schimbi apa. Repeti operatia de 3 ori, dupa care fierbi fasoalea normal pentru mancare.
In primul rand fierbe-o si arunca prima apa, cred ca asta o sa ii scoata considerabil potentialul de gaze, dar totusi e fasole, trebuie sa nu mananci daca vrei sa nu aiba gaze deloc, sau daca nu sunt medicamente la farmacie dupa care nu ai probleme cu gazele intestinale
Nu numai de la fasole poti avea gaze.
PE langa cele scrise mai sus, poti incerca sa pui un cartof taiat in 4.
Scurgi apa de cateva ori cand ajunge sa fiarba si o schimbi, altfel degeaba ( cam 3-4 ape).
Ceapa daca o maruntesti si o calesti un pic in putin ulei si e ca un fel de garnitura
Munteanu_Daniel_1979 întreabă: