| sensa a întrebat:

Cum se taie mustul?

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Imi pare rau, stiu doar cum se taie maioneza.Cu cutitul!

| sensa explică (pentru Dumnezău):

Momentan nu-mi trebuie pentru maioneza...dar daca ea se taie cu cutitul banuiesc ca ar merge si la must tot la fel... oare cu foarfeca nu merge? macar la maioneza?

| NotForEmos a răspuns:

Sunt doua moduri: 1. La un litru de must se adauga 2 aspirine se agita bine si dupa aproximativ 3 ore se poate consuma; 2. Se pune un litru de must in oala se fierbe la foc mic se ia spuma toata si se lasa la racit si poate fii consumat... si eu stiam asta si am 10, totusi...

| Gabriela343 a răspuns:

Eu stiam ca mustul nu se taielaughing

| KnifeWrench a răspuns:

Trololo...

| sensa explică (pentru Gabriela343):

Se "taie" ca sa ramana must.sa nu se faca vin

caramela
| caramela a răspuns:

Buna seara! eu mustul il fac sa ramana dulce cu conservant, asa fac mereu, si sunt multumita.o seara bunahappy

| Gabriela343 a răspuns:

Aha,ok,mz:X

Întrebări similare