Salut! Ii poti fierbe cum vrei daca ii cureti nu va mai trebui sa cureti coaja dupa fierbere deoarece daca ii fierbi cu coala ei vor deveni faramiciosi si va fi greu s aindepartezi coaja. Sfatul meu fara coaja
Mersi,nu prea am mai facut salata de cartofi
Cartofii pentru salata oriental se fierb cu coaja.cartofii ar fi bine sa fie albi.cei rosii sunt pentru prajit.
Bună!
Eu îţi recomand să-i fierbi cu coajă, iar după ce s-au fiert să-i cureţi!
Evident, să-i speli ÎNAINTE de a-i pune la fiert.
Toate cele bune.
Nu are importanta insa trebuie sa ai in vedere ca sunt firbinti dupa ce ii fierbi si decojirea necesita timp ca sa nu te frigi. daca nu te grabesti spala-i cu o perie folosita doar pentru legume si nu se pierd in apa asa multi nutrienti.
asigura-te ca nu sunt stricati sau au alte defecte inainte. de asta multi prefera sa-i decojeasca si taie inainte. insa daca ai ochiul format vezi defectele inainte.
Buna,
pentru salata boeuf sau salata orientala eu i-am fiert intodeauna cu coaja, binenteles spalati foarte bine inainte.
Pentru cartofi natur sau gratinati i-am curatat de coaja inainte.
http://www.preparatedevis.ro/2013/05/salata-boeuf.html
Ma rentorc astazi sa-ti multumesc frumos pentru ca la întrebarea ta am fost desemnat Castigator sper sa-ti fiu de folos si pe viitor. Imi face o deosebita plavere sa ajut. Cu prietenie Roibu Constantin1