| cocolate a întrebat:

Curati cartofii inainte sa ii pui la fiert pentru salata, sau nu? da sau nu?

Răspuns Câştigător
| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut! Ii poti fierbe cum vrei daca ii cureti nu va mai trebui sa cureti coaja dupa fierbere deoarece daca ii fierbi cu coala ei vor deveni faramiciosi si va fi greu s aindepartezi coaja. Sfatul meu fara coaja

8 răspunsuri:
| cocolate explică (pentru Constantin_Roibu_1994_T7BK):

Mersi,nu prea am mai facut salata de cartofi

| neutrino a răspuns:

Eu ii prefer fara coaja.

| express11 a răspuns:

Cartofii pentru salata oriental se fierb cu coaja.cartofii ar fi bine sa fie albi.cei rosii sunt pentru prajit.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu îţi recomand să-i fierbi cu coajă, iar după ce s-au fiert să-i cureţi!
Evident, să-i speli ÎNAINTE de a-i pune la fiert.


Toate cele bune.

| Xpressurself a răspuns:

Nu are importanta insa trebuie sa ai in vedere ca sunt firbinti dupa ce ii fierbi si decojirea necesita timp ca sa nu te frigi. daca nu te grabesti spala-i cu o perie folosita doar pentru legume si nu se pierd in apa asa multi nutrienti.
asigura-te ca nu sunt stricati sau au alte defecte inainte. de asta multi prefera sa-i decojeasca si taie inainte. insa daca ai ochiul format vezi defectele inainte.

| Culinar a răspuns:

Buna,
pentru salata boeuf sau salata orientala eu i-am fiert intodeauna cu coaja, binenteles spalati foarte bine inainte.
Pentru cartofi natur sau gratinati i-am curatat de coaja inainte.
http://www.preparatedevis.ro/2013/05/salata-boeuf.html

| Villan_Ek_1994 a răspuns:

Ma rentorc astazi sa-ti multumesc frumos pentru ca la întrebarea ta am fost desemnat Castigator sper sa-ti fiu de folos si pe viitor. Imi face o deosebita plavere sa ajut. Cu prietenie Roibu Constantin1

| cocolate explică (pentru Villan_Ek_1994):

Cu placere, cu cat ajuti cu atat vei fi ajutat

Întrebări similare