Dar nu este vorba chiar de timp. Tu poti sa lasi apa pe foc si 1000 de ani. Daca ea nu atinge 100 de grade, nu fierbe (bine... nu 1000, dar ai prins ideea).
Nu te lua exact dupa eticheta. Pune mai bine la treapta medie la cuptorul cu microunde si da-i cam 10 minute. Sa fii sigur ca nu se arde si se patrunde. Apoi poti sa ii dai inca cateva minute la trapta maxima dar sa te uiti atent/a sa vezi sa nu se faca chiar toata portocale (spre negru) pe deasupra si sa se intareasca.
Apoi o intepi si vezi daca este facuta sau nu, sau tai din ea. Dar in general cele congelate nu se tin prea mult.
Pofta sa ai! ^_^
Ai zis-o aici.:/
Sta sa faca si calcule (desi irelevante in explicatia de față), slabeste pana s-ar obtine reactia potrivita pentru asa ceva
Mă,sa știi că am ținut una 30 minute la cuptor normal după cum zicea (zicea mai puțin parcă, da am mers tot pe ideea sa fie facuta bine) și tot nu era ultima foaie coapta cum trebuie
Hei... dar nu m-am luat, eu am explicat cum ar trebui facuta ^_^.
Gata, ai papat, a fost buna?
Mersi mult! Sunt idioată și nu știam de ce îmi dă 3, 8 și am lăsat-o doar 4 minute, dar trebuia 9-10... dar am supraviețuit
Mda, nici macar nu a fost buna, am mai si mancat microunde degeaba... 3/10
) Dar de unde ai luat? In general cele congelate nu prea sunt bune. Am eu o reteta de lasagna de... pfai. Pacat ca nu imi mai merge cuptorul electric...
Asta cu 5 minute este doar asa, orientativ. Tu trebuie sa verifici pentru ca temperatura difera de la cuptor la cuptor, pana si punctul de fierbere al unui lichid difera in functie locul in care esti...