Pentru mine cea mai buna leguma este carnea! Dar in acelasi timp am o dieta bogata in legume si fructe.
Ouă, laptele, unele dintre legume (ceapă, usturoi, roşii, spanac, salată, pe lângă cele care sunt folosite pentru panificaţii, evident) şi carnea (pentru mine cea de pui sau peşte). După asta ciocolata şi vinul Sunt bune dacă nu sunt consumate în exces
Crede-ma ca o alimentatie corecta contine multe vegetale, insa chiar si mancarurile interzise uneori in cantitati mici fac bine organismului.
Pestele de cel putin trei ori pe saptamana pentru ca are tot ce trebuie ca sa fim sanatosi. Pofta buna la cateva patratele de ciocolata si alege-o pe cea neagra.O seara minunata!
Legumele si fructele pentru ca sunt date de natura.[Nu ca as fi vreun fan de-al lor ]
Poi ''radeam'' ca mi se pare foarte interesant raspunsul tau, adica prima parte : Pentru mine cea mai buna leguma este carnea! ..De asta radeam!
Pentru mine cea mai buna leguma este carnea! Dar in acelasi timp am o dieta bogata in legume si fructe.
Eu cred ca incepi si iti termini zilele numai cu dulciuri, te-am vazut in poza! lying makes you fatter!
Mananc destul de des peste.
Pui, spanac, branza, rosii, ceapa (verde), salata, cartofi prajiti (care sunt la punga si se pun la cuptor), supa de pui cu galuste, rosii, m-am plictisit de fructe.
In primul rand, legumele sunt preferatele mele. Mananc in special legume la cuptor cu mozzarella sau fierte cu multe condimente iuti sau in putin ulei de masline pe foc :d. Mananc un fruct pe zi, deoarece fructele contin mult zahar. Si ce-i drept, consum carne de pui\peste absolut in fiecare zi. (fiarta\la cuptor\la gratar). Si multe nuci : nuci romanesti, migdale, seminte de in, de dovleac. Sunt preferatele mele.
Nu te plictisi de fructe-minimum 5 fructe si legume pe zi.Ele te protejeaza de maladiile cardio-vasculare si de cancer.Pentru a le spori binefacerile alege -le cat mai divers colorate(cele galbene si portocalii sunt bogate in vitamina A, cele verzi in calciu).
Mananc destule fructe, sunt satula de ele plus ca ar trebui s-o las mai usor cu alimentele care contin mult zahar, am observat ca sunt cam sensibila la zahar (si cofeina), devin hiperactiva, imi ajunge si insomnia care ma scoate din sarite. Fac sport, ma protejeaza destul de bolile cardiovasculare iarna nu prea imi vine sa mananc legume, de obicei doar mancare calda. Calciu iau destul din branza, cascaval si peste. Mersi frumos.
LisaJulie întreabă: