Nu-l bea, mananca-l! In felul acesta nu-ti mai faci probleme nici cu ce sa-l mananci si nici ce suc sa bei la mancare.
Daca e suc natural cu briose, biscuitei daca e suc cu acid gen coca-cola cu cipsuri, cartofi prajiti, pizza
Buna,JIJ!
Eu zic sa renunti sa mai bei orice tip de sucuri, nu conteaza ca-i suc natural,ca-i acidulat,crede-ma, niciunul nu-ti face bine, toate au numai E-uri, coloranti,conservanti si mai stiu eu ce-or mai baga prin sucurile astea.
Asa ca renunta,incearca sa nu mai bei, eu nu m-am mai atins de sucuri de ani de zile si pot spune ca ma simt mult mai bine,nu fac bine la organism, la ficat etc.
Bea alte lichide,bea multa apa,bea lapte,fa-ti ceaiuri, sau stoarce sucul din fructe proaspete mai bine, daca tot iti place "SUCUL"foarte mult.
Sucul nu trebuie sa-l bei neaparat langa ceva, il poti bea gol, pur si simplu.
Eu zic sa te gandesti bine ce faci, respecta-te pe tine insuti. respecta-ti sanatatea!
Te pup si Sarbatori fericite!
Tu intrebi la misto sau pe bune?
Cum adica cu ce merge? Ce, e costum si cravata?
Il bei cand iti vine. Simplu sau dupa ce mananci. Si cu painea de ce nu merge?
Pai daca il beau asa ma arde gatul ca e acidulat, macar ucu o turta facuta in casa sau paine la cuptor.
Eu zic sa nu mai bei deloc nu ca cu ce sa-l bei.
Citeste putin la ingrediente si te ingrozesti ce scrie..bea sucuri la cutie naturale. nu cola, fanta, pepsi, etc. astea sunt numa porcarii.
Pai fanta merge cu pizza, cola merge cu floricele si sprite e exceleeeeeeeeent cu sandwich cu cascaval si salam sasesc