De ce crezi tu ca ipoteza ta este cea mai buna si cea mai sanatoasa, si de ce nu renunti si la oua si lapte? Peste mananci? Bunicul meu a trait 98 de ani, a murit fericit pe prispa casei, cu tigara in gura si cafea pe masuta, a avut 5 neveste, toate mult mai tinere decat el, si nu i-a lipsit friptura de porc niciodata si nici sticla cu vin rosu! Si de muncit a muncit fizic toata viata, ca un taur! Dupa cum il stiu, acum sigur rade de noi!
Mie nu-mi place! Indiferent de ce om, sau bucatar ar fi preparata. E buna dar nu as-i da un morcov pe ea. Daca nu mananc, imi pare ca miroase oarecum a urina
Daca tu mananci rinichi de cal normal ca are miros de urina
Hm. Taicamiu a fost macelar, fiind doctor si a avut o firma in Germania de carne. Am accesul, si aveam la cea mai buna carne. TOT urina este. Daca nu mananci mult timp nu o poti suferi.
Nu mananc, orice carne daca o mananc. Doar carne alba
Poti sa zici tu ce vei zice si poti sa aduci argumentele care le vrei dar cea mai buna leguma este carnea / Crezi ca doar cei ce manaca carne ajung in spital?
Vezi k si carnitza e importanta pentru proteine care sunt bune pentru imunitate nu renunta d tot la ea
LeeChien întreabă: