Poti sa zici tu ce vei zice si poti sa aduci argumentele care le vrei dar cea mai buna leguma este carnea / Crezi ca doar cei ce manaca carne ajung in spital?
De ce crezi tu ca ipoteza ta este cea mai buna si cea mai sanatoasa, si de ce nu renunti si la oua si lapte? Peste mananci? Bunicul meu a trait 98 de ani, a murit fericit pe prispa casei, cu tigara in gura si cafea pe masuta, a avut 5 neveste, toate mult mai tinere decat el, si nu i-a lipsit friptura de porc niciodata si nici sticla cu vin rosu! Si de muncit a muncit fizic toata viata, ca un taur! Dupa cum il stiu, acum sigur rade de noi!
Mie nu-mi place! Indiferent de ce om, sau bucatar ar fi preparata. E buna dar nu as-i da un morcov pe ea. Daca nu mananc, imi pare ca miroase oarecum a urina
Daca tu mananci rinichi de cal normal ca are miros de urina
Hm. Taicamiu a fost macelar, fiind doctor si a avut o firma in Germania de carne. Am accesul, si aveam la cea mai buna carne. TOT urina este. Daca nu mananci mult timp nu o poti suferi.
Vezi k si carnitza e importanta pentru proteine care sunt bune pentru imunitate nu renunta d tot la ea
LeeChien întreabă: