| BUBULINA a întrebat:

De ce sunt asa de buni cartofi prajiti?laughing

19 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Pentru ca, cum iti plac tie, imi plac si mie, este mancarea care se gateste foarte usor si fara prea multe eforturi din partea celor doi.

| AvalohAlyn a răspuns:

Ador cartofii prajiti.Probabil pentru ca sunt facuti in ulei, sunt legume si sunt si prajiti. Dar bunatatea lor, placerea mai mare exista atunci cand pe langa cartofii prajiti se adauga snitele, chiftele, sau pulpe.

| fluturas a răspuns:

Mno mie nu-mi plac cartofii prajiti big grinhee hee

| Ana a răspuns:

Pentru ca sunt prajiti in mult ulei si dauneaza.

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Mie imi doar cei cumparati de la fast foodbig grin.Cand ii face mama nu mananc.big grin
Hmm.nu stiu de ce sunt asa bunilaughing-poate pentru ca eu nu pot sa fac acasa si d-aialaughing

| madalicious a răspuns:

Pentru ca sunt buni, buni, buni si rai dar satiosi si ne afecteaza silueta! laughing)

| noname_1116 a răspuns:

Pentru ca sunt prajiti in ulei :X Si pentru ca nu oricine stie sa-i faca buni :X Pentru ca la McDonalds ii faci mai gustosi decat mama :X Pentru ca au si sare laughing Si pentru ca au si ketchup ( optional ) laughing...

In final pentru ca sunt prajiti intr-o baie de ulei nu conteaza cine ii face...

| Mi$tiK a răspuns:

Nici eu nu mananc, doar o data la o saptamana sau doua max. nu e prea sanatos.tongue

| DeeDee28 a răspuns:

Pentru ca ii face mama :X cand ii fac eu parca nu mai sunt asa buni. dar tot imi plac :X

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

O sa para ciudat : dar mie nu imi plac atat de mult ~! laughing pe bune, mananc dar nu cum mananc toti tinerii inebuniti ce ar manaca la fiecare ora. La mine, o data pe saptamana (cel mult) imi ajunge

| Just kidding a răspuns:

De tot love struck

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

love strucklove strucknu stiulaughing))si mie imi placlove strucklove struck morrr dup eilaughing)rolling on the floor)

| PA21345678i9 a răspuns:

Greu de explicat in cuvintelaughing. Cred ca in primul rand mirosul acela de ceva crocant ne inebuneste.Nu sunt nici dulci dar nici prea saratii si poate pentru ca asta ne-a intrat in minte! Adica nu sunt atattttt de buni insa de cand suntem mici toata lumea spune ce buna iiii mancarea gen "fast food" si asta ne-a ramas in minte.Si uleiul are rolul sau cred eu pentru ca contine porcarii din alea daunatoare dar pe gustul tuturor.Totusi pe mine ma atrag cel mai mult pentru ca sunt suuuuuper crocantibig grinhappy. Si "uly" vreau sa-ti spun ca daca chiar zici ca nu-ti plac cred ca o data pe saptamana e exageratstraight face. Ptr ca eu ii super ador dar abia daca mananc odat la 2 saptamana! Deciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce, dar si mie imi plac foarte mooooltlove struck si nu ma satur niciodata de eilove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma dau in vant dupa ei, prea mult ulei laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt amidon fiert in ulei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi plac asa de mult.La un moment dat ma satur de ei.mai ales ca au foarte mult amidon...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartofii prajiti provoaca cancer

| cristianpopa a răspuns:

Pentru ca sunt asa de daunatori organismului probabil.

Întrebări similare