chiar acum ma uitam si eu la intrebarea aia. am trecut peste, vad ca te-a afectat calumea
Da, ai dreptate, mai e cineva care pune aceeasi intrebare de 3 4 saptamani. tipul ala cu "imprimanta laser" nu stiu, cand vad ca incepe cu "imprimanta" propozitia dau scroll down
Poti sa-i raspunzi pana obosesti. E blocata in scoica intrebarea. se mai blocase una cu unde gaseste bicarbonat in Campung de-mi venea sa ma duc sa-i duc eu. Dispare ea... n-o luati in seama.
S stii ca si eu am acceasi problema...macar hai sa ii raspundem k poate nu are omu ce manca
si p mine m-a terorizat intr aia...si ma terorizeaza in cont
chiar acum ma uitam si eu la intrebarea aia. am trecut peste, vad ca te-a afectat calumea
Da, ai dreptate, mai e cineva care pune aceasi intrebare de 3 4 saptamani. tipul ala cu "imprimanta laser" nu stiu, cand vad ca incepe cu "imprimanta" propozitia dau scroll down
Eu spun ca, si pe TPU se repeta unele intrebari la nesfarsit...deja devine deranjant. De ce sa nu le repete si Gustos.ro?
Be gentille with him
Da, sunt comestibile ca s-au refugiat din mare! Asta pentru Gustos, ca sa afle si sa nu te mai streseze! Si nici pe mine!
samegirl443 întreabă: