Buna ziua ma numesc Gocan Sorin sunt bucatar de aproape 20 de ani cam despre ce ar fi vorba asta e contul baiatului meu
Detin un blog si as vrea sa mai adaug o rubrica:cea cu retete. Daca sunteti dispus sa postati cate o reteta pe blogul meu la un anumit interval de timp, sunteti invitat sa-mi dati detalii intr-un mesaj.Tin sa mentionez ca acest lucru nu va va aduce niciun venit in plus. Daca doriti acest lucru, il faceti doar din pasiune.
Ok o fac din pasiune nu pentru venit si o sa postez o reteta odata la 8 ore ca asa e sigur ca se va uita lumea cu pasiune
Eu organizam un concurs pentru alegerea bucatarului, dar, in conditiile de fata, il voi inceia.Va rog sa-mi trimiteti un e-mail la adresa chezmireilleblog@yahoo.com cu datele dumneavoastra de contact(nume, prenume, e-mail-ul la care puteti fi contactat, eventual, judetul si localitatea in care stati) si prima dumneavoastra reteta, iar o voi posta pe blog imediat ce o primesc, impreuna cu pozele aferente.Va multumesc pentru colaborare!
suddent întreabă: