INGREDIENTE
250 g zahar
200 g unt
200 g faina
4 oua
1 praf sare
faina si unt pentru uns si tapetat tava
MOD DE PREPARARE
Se freaca untul cu zaharul si sarea pana devine ca o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, frecandu-se continuu, se incorporeaza treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma;
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza ciresele intr-un strat uniform. Se coace la foc potrivit, cca 40 minute;
Se taie calda, se aseaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar pudra.
Buna poti opta pentruo crema de zahar ars, chec, salam de bisciuti, braduti, negresa...ai avea de unde sa alegispor si multa vointa
Multumesc raluca :*:*
multumesc elea foarte mult.
bibiforyou - da. foarte tare, am cautaty si e foartee simplu il voi incerca
elea - slamul de biscuti l-am incercat foarte interesanta si gustoasa reteta mercic :*
dumnezau - sa stii ca nu exista mazga cu ciocolata
scarafaggiul - esti nesimtit!
caramela - de m-ar lasa mama sa fac negreeese
multumesc pentru toate retetele dar castigatorul :
raluca250
Http://www.secretulprajiturilor.ro/ dai in jos si in dreapta bifezi ce ingrediente ai in casa si iti dau ei retete. funda:*
Poti face si Salam de biscuiti http://www.secretulprajiturilor.ro/......utare.html
Http://bianqua.blogspot.com/2011/05/tarta-cu-rabarbar_08.html uite o reteta geniala de tarta. O poti face cu orice fructe, in loc de rabarbar.Bafta :)
elena5stefania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
olivia14 întreabă: