INGREDIENTE
250 g zahar
200 g unt
200 g faina
4 oua
1 praf sare
faina si unt pentru uns si tapetat tava
MOD DE PREPARARE
Se freaca untul cu zaharul si sarea pana devine ca o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, frecandu-se continuu, se incorporeaza treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma;
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza ciresele intr-un strat uniform. Se coace la foc potrivit, cca 40 minute;
Se taie calda, se aseaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar pudra.
Http://www.secretulprajiturilor.ro/ dai in jos si in dreapta bifezi ce ingrediente ai in casa si iti dau ei retete. funda:*
Poti face si Salam de biscuiti http://www.secretulprajiturilor.ro/......utare.html
Buna poti opta pentruo crema de zahar ars, chec, salam de bisciuti, braduti, negresa...ai avea de unde sa alegispor si multa vointa
Multumesc raluca :*:*
multumesc elea foarte mult.
bibiforyou - da. foarte tare, am cautaty si e foartee simplu il voi incerca
elea - slamul de biscuti l-am incercat foarte interesanta si gustoasa reteta mercic :*
dumnezau - sa stii ca nu exista mazga cu ciocolata
scarafaggiul - esti nesimtit!
caramela - de m-ar lasa mama sa fac negreeese
multumesc pentru toate retetele dar castigatorul :
raluca250
Http://bianqua.blogspot.com/2011/05/tarta-cu-rabarbar_08.html uite o reteta geniala de tarta. O poti face cu orice fructe, in loc de rabarbar.Bafta :)
elena5stefania întreabă:
anonim_4396 întreabă:
olivia14 întreabă: