| Scikofit a întrebat:

Funda! Vreau sa fac un suc de fructe! Dar apare o problema...nu situ cum se face, si internetul nu prea ma ajuta! Am nevoie de o reteta de suc de fructe(sau legume+fructe).

Răspuns Câştigător
| Marmelada a răspuns:

Ai nevoie de un storcator sau de un robot de bucătărie. Pui fructele si legumele pe care le vrei in ce ai tu, puțin zahăr (depinde de cât de dulci sunt), le amesteci sau storci, il strecori (dacă vrei suc, dar dacă vrei nectar, nu-l strecura) si hai noroc!:-)

5 răspunsuri:
| BalogBeniamin a răspuns:

Frate eu am o gramada de mere acasa si de fiecare data cand se coc iau storcatorul de fructe decojesc merele si le bag acolo taiate in 6 sau 7 bugati daca vrei sa combini incearca suc de mere cu suc de portocala dar nu uita fale pe amandoua in acelasi timp
bafta

| Scikofit explică (pentru Marmelada):

Mersi happy deci ...doar storcatorul e bun ca n-am? aaaa ....scuze nu am vazut ca ai scris si robotullaughing

| QµeeК a răspuns:

Urmeaza acesti pasi :

Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pentru cca. 1 litru de suc avem nevoie de: jumatate de pepene galben mediu
1 grefa
1 sfecla rosie medie
1 morcov mare

Mod de preparare:
Curatam legumele, fructele si le taiem in bucati mari. Le trecem prin storcator de fructe si obtinem sucul. Amestecam bine si daca vreti sa fie mai subtire puteti adauga apa minerala iar vara puneti cuburi de gheata. Acest suc e foarte sanatos deoarece sfecla scade colesterolul rau, imbunatateste functionarea ficatului, grefa stimuleaza digestia, pepenele galben ajuta sistemul imunitar iar morcovul imbunatateste vederea si ajuta la o buna functionare a sistemului cardiovascular. Va urez sa fiti cat mai sanatosi!

Funda? Te roog?

| camelia17 a răspuns:

Mere+portocala+morcovi
kiwi+ananas+grapefruit
eventual 2 linguri de zahar la sfarsit

| EuSiDoarAtat123 a răspuns:

Un storcator...Pui ce fructe vrei in storcator, putin zahar(sau miere daca vrei mai sanatos).Si gata sucul