| Ambasada a întrebat:

Heeei happy
Ma gandeam sa fac un chec cu alune,migdale si nuca de cocos (fiind o inventie proprie, neincercata inca) siii. vreau sa cer parerea celor care se pricep mai bine ca mine laughing
Daca pun direct in compozitia de chec alunele si celelalte si apoi le pun la cupotor, "aluatul" mai creste? Bineinteles migdalele vor fi taiate si alunele maruntite big grin
Helpp big grin

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, aluatul va creşte, dar migdalele şi alunele trebuie mărunţite destul de tare, altfel se vor lăsa la fund ( deoarece sunt mai grele ) şi vor fi mai dense la baza checului.

Eventual, dacă compoziţia/aluatul de chec NU este prea "subţire", deci e mai consistentă, atunci migdalele şi alunele nu se vor "aşeza" spre baza checului.

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Totusi, nu le pune in cantitati prea mari. Daca pui prea mult, nu va creste, dar daca le pui mai ales macinate sau taiate foarte marunt, nu are de ce sa nu creasca.

| Lynna a răspuns:

In mod normal ar trebui sa creasca. Nu am pus niciodata alte ingrediente in afara de cele obisnuite in checuri ( si am facut zeci de checuri pana acum) dar tu incearca!

| madalinamadu a răspuns:

Nu are de ce sa nu creasca. Daca amesteci compozitia cu mixerul ar fi bine ca la final, faina sa o amesteci cu o lingura de lemn ca astfel sa ramana mai "pufos" happy

| AndrewAndy a răspuns:

Hey..nu are de ce sa nu creasca. Amesteca nuca de cocos cu putina esenta de rom(sau de vanilie) inainte de a o pune in compozitie big grin