Întrebare recomandată | Anonymous1247 a întrebat:

Hello! Am făcut singur pizza și nu sunt mulțumit de gust. De ce nu prea are gust? Blatul e ok, toppingurile: sos de roșii, oregano, mozzarela, salam, porumb, ciuperci. Oare de ce nu are un gust bogat?

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca nu ai pus sare in blatul de pizza.
asa ca pune un picut de sare si ceva condimente(sarea o poti adauga in sos)
Pofta bunawinking

| DarQueen a răspuns:

Ai condimentat-o? Poate lipsește sarea sau știu eu ce?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Unul dintre micile secrete ale gustului la pitza este ca inainte de a pune ingredientele deasupra, sa amesteci o lingura de ulei, cu sos de rosii si oregano, putina sare, iar cu acest amestec sa ungi blatul. Apoi asezi ingredientele.Nu folosi prea multe toppinguri, caci isi suprima gustul.

| Anca2999 a răspuns:

Pai depinde si blatul cum l-ai facut... laughing cum ai ornat si tot. eventual putin gust tot are, pune sare cat de cat las-o bine la rumenit, daca e prima data cand ai facut e normal :*

| marktheshark a răspuns:

Nu ai urmat reteta pas cu pas sau ai gresit gramajele

| liceu a răspuns:

Pai scoate porumbul, eu nu am mai auzit sa se puna porumbb in pizza.
depinde de cantitatea produselor pe care le-ai pus. eu zic sa incerci sa maresti cantitatea

| Anonymous1247 explică (pentru liceu):

Porumb se pune în Pizza. Există rețete de genul...

| MonnicaM a răspuns:

Poate pentru ca e prima data cand faci si te asteptai la ceva mai multhee hee A doua pizza fii sigur ca va iesi perfectawinking

| andreealitllesmileAndreea a răspuns:

Pai poate ai uitat sa-i pui un ingredient sau nu ai pus cantitatea necesara de condimente te-ai uitat pe reteta? -.-

| Savu_George_1998 a răspuns:

Da zic si eu sa pui sare

| dulcikademine a răspuns:

Depinde si de calitatea produselor. Poate nu ai pus destul toping sau destule ingredient. Daca tu ai facut blatul se poate sa fii gresit ceva iar daca l-ai cumparat poate l-ai luat de la o brutarie mai neexperimentata. Oricum pizza facuta in casa (mai ales prima oara) nu poate avea gustul de la restaurant.Ei au tehnici special.Deci pizza facuta in casa nu poate niciodata sa aiba prea mult gust in comparative cu cea de la restaurant.
Nu te descuraja sa mai incerci. Poti face si alte preparate care iti garantez ca daca le faci bine vor fii mai bune ca la restaurant

| Anonymous1247 explică (pentru dulcikademine):

Mulțumesc pentru susținere happy