Pai depinde si blatul cum l-ai facut... cum ai ornat si tot. eventual putin gust tot are, pune sare cat de cat las-o bine la rumenit, daca e prima data cand ai facut e normal :*
Poate pentru ca e prima data cand faci si te asteptai la ceva mai mult A doua pizza fii sigur ca va iesi perfecta
Depinde si de calitatea produselor. Poate nu ai pus destul toping sau destule ingredient. Daca tu ai facut blatul se poate sa fii gresit ceva iar daca l-ai cumparat poate l-ai luat de la o brutarie mai neexperimentata. Oricum pizza facuta in casa (mai ales prima oara) nu poate avea gustul de la restaurant.Ei au tehnici special.Deci pizza facuta in casa nu poate niciodata sa aiba prea mult gust in comparative cu cea de la restaurant.
Nu te descuraja sa mai incerci. Poti face si alte preparate care iti garantez ca daca le faci bine vor fii mai bune ca la restaurant
Unul dintre micile secrete ale gustului la pitza este ca inainte de a pune ingredientele deasupra, sa amesteci o lingura de ulei, cu sos de rosii si oregano, putina sare, iar cu acest amestec sa ungi blatul. Apoi asezi ingredientele.Nu folosi prea multe toppinguri, caci isi suprima gustul.
Buna
cred ca nu ai pus sare in blatul de pizza.
asa ca pune un picut de sare si ceva condimente(sarea o poti adauga in sos)
Pofta buna
Pai scoate porumbul, eu nu am mai auzit sa se puna porumbb in pizza.
depinde de cantitatea produselor pe care le-ai pus. eu zic sa incerci sa maresti cantitatea
Pai poate ai uitat sa-i pui un ingredient sau nu ai pus cantitatea necesara de condimente te-ai uitat pe reteta? -.-
LisaJulie întreabă: