Buna!
Pentru inceput cumpara 2 ciocolate cu lapte, de-astea:
http://www.listamarci.ro/img/desene/8313084.gif
Pe urma, iti mai trebuie 100 ml frisca lichida si 50 g unt.
Intr-un vas, pui ciocolatele rupte in bucatele, frisca lichida si untul.
Pui vasul la foc mic si amesteci continuu cu o lingura de lemn pana se dizolva complet si se omogenizeaza.
Iti rezulta o crema lucioasa care poate fi folosita, nu inainte de a o lasa un pic sa se raceasca, la ornare.
Te pup, Sarbatori fericite!
Buna! Eu am cumparat ciocolata Arista cu lapte, ca cea din poza. Nu o pot topi de exemplu la microunde si topi peste prajitura?
Buna!
Ba da, se poate topi si la microunde, cum sa nu.
Te pup!
Preferabil să foloseşti Arista cu rom sau cu lapte.
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/glazura-de-ciocolata-fid-1324522
http://www.culinar.ro/......0/2/21362/
http://www.culinar.ro/......0/2/21361/
http://retete.flu.ro/reteta-glazura-de-ciocolata/
http://retete.flu.ro/reteta-glazura-de-ciocolata-1/
http://artaculinara.com/......a-oglinda/
În toate acestea, în loc de ciocolata Menaj se poate folosi ciocolată Arista.
Cel mai bine faci glazură cu ciocolata menaj:
http://www.petitchef.ro/retete/glazura-de-ciocolata-fid-1324522