Buna!
Pentru inceput cumpara 2 ciocolate cu lapte, de-astea:
http://www.listamarci.ro/img/desene/8313084.gif
Pe urma, iti mai trebuie 100 ml frisca lichida si 50 g unt.
Intr-un vas, pui ciocolatele rupte in bucatele, frisca lichida si untul.
Pui vasul la foc mic si amesteci continuu cu o lingura de lemn pana se dizolva complet si se omogenizeaza.
Iti rezulta o crema lucioasa care poate fi folosita, nu inainte de a o lasa un pic sa se raceasca, la ornare.
Te pup, Sarbatori fericite!
Cel mai bine faci glazură cu ciocolata menaj:
http://www.petitchef.ro/retete/glazura-de-ciocolata-fid-1324522
Preferabil să foloseşti Arista cu rom sau cu lapte.
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/glazura-de-ciocolata-fid-1324522
http://www.culinar.ro/......0/2/21362/
http://www.culinar.ro/......0/2/21361/
http://retete.flu.ro/reteta-glazura-de-ciocolata/
http://retete.flu.ro/reteta-glazura-de-ciocolata-1/
http://artaculinara.com/......a-oglinda/
În toate acestea, în loc de ciocolata Menaj se poate folosi ciocolată Arista.
Buna! Eu am cumparat ciocolata Arista cu lapte, ca cea din poza. Nu o pot topi de exemplu la microunde si topi peste prajitura?
Buna!
Ba da, se poate topi si la microunde, cum sa nu.
Te pup!