Aceasta reteta am incercat-o de curand si chiar mi-a placut, eu am evitat sa pun busuioc (nu-mi place), dar iti las reteta completa :)
Ingrediente
400 grame carne de porc
1-2 carnati
ulei
1 cutie ciuperci
2 linguri bulion
busuioc
cimbru
piper
sare
4-5 căței de usturoi
Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe, dupa se caleste in putin ulei alaturi de carnaciori. Când carnea s-a albit, se adaugă ciupercile şi se mai călesc puţin.Se adaugă apoi bulionul. Totul se stinge cu o cană de supă în care a fiert carnea. Se condimentează cu busuioc uscat, cimbru şi piper şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri. Se mai ţine pe foc încă 5 minute.
Iti las si un link de unde am luat retete de tochitura :).
http://stiri.apropotv.ro/......a-10362724
Bună! Poți cauta pe net o reteta, care ți se pare mai ok și pui și carne și cârnați și ciuperci în ea (pe lângă celelalte ingrediente) și o gătești cum scrie acolo.
AdeeXd întreabă: