Nu, nu stiu sa gatesc
Din copilarie stiu sa fac clatite, cartofi prajiti (in tigaie cu putin ulei, sau in mult ulei).
Mai stiu sa fac gratare (afara, nu la tigaie). Mai am de invatat bait-uri, dar m-am specializat pe facut foc, uns gratarul, pazit mici, pulpe, cefe... Cam din asta traiesc, cand stau singur la casa
Acum câteva zile am vrut să fierb nişte ouă şi s-a topit ceva la cratiţă de vecinii au crezut că am uitat gazele aprinse. Acum câteva luni, am vrut să fac cartofi prăjiţi şi am umplut tot blocul de fum la 3 dimineaţa. Deci da, ştiu să gătesc. E o întreagă aventură să găteşti alături de mine. Daaaaaaaaar, ştiu să fac îngheţată şi ciocolată. ^_^
pai ce i mai important.
Da stiu.De toate. Daca am reteta e imposibil sa nu imi iasa, mai si improvizez cand n-am ce face si pana acum cred ca m-am descurcat destul de bine.
Fain, inseamna ca nu mori de foame, ca restul'
Ma,eu sa stii ca acum cam mor ca sunt la dieta .Si oricum, cand gatesc, gatesc mai mult pentru altii.
Norocosii
Pai sa stii.Ma gandesc serios sa-mi deschid un restaurant cand fac rost de bani
O frumos, bafta
Multu
Am cautat pe google , ca nu stiam ce este. Arata fain
Da așa e, tu ce știi să gătești?
De la cartofi prajiti pana la placinte ma descurc , nu prea stiu sa gatesc. As vrea sa invat, mi se pare ca te linistete atunci cand gatesti.
Păi ce zici să vin la tine la masă? Mă primești cu bunătăți?
S-a facut! Chiar daca am numai 7 lei in portofel.
Niște cartofi prăjiți și un ou găsești tu Nu costă mult 1 kg de cartofi.
Cer la vecini cativa cartofi, aia nu i problema
Da așa este. Păcat că e sexy portofelul tău. Banii zboară... Ai bani de dat, ai datorii la stat...
'' tanti da si mie doi cartofi''
Mâncare italiană știi? Spaghete, lasagna Risotto.
Oau, ce s alea, ador spaghetele, dar nu stiu sa le fac,
Lasă că gătesc eu pentru tine, mâncăm împreună
Fain asa
No aia da
Nu am zis la misto , locuiesc de mult singur si iti dai seama ca a trebuit sa invat sa gatesc daca nu voiam sa fac foamea
bravo tie, sincer.
Ştii să găteşti? :O
Aici chiar ai vrut sa insulti nu gluma . Cum am zis, stiu atatea fiind singur de mic. Faza haioasa, eu gatesc mai bine ca Simona
Foarte tare.
Eu sunt un dezastru în bucătărie.
Ai timp sa devii mai buna. eu prima oara cand am facut clatite am aruncat asa de tare clatita ca s-a lovit de tavan . Zilele trecute m-a pus dracu sa spal vase cand faceam iar clatite dar am uitat sa ma sterg pe maini. Ud fiind (pe maini ) am incercat sa intorc clatita in aer dar fiind ud mi-a scapat din maini tigaia, mai aveam putin si intorceam si tigaia o data cu clatita . Greseli se intampla mereu
))))))).
Da,e chiar o pasiune as putea spune. Stiu orice, dar vreau sa invat chestii mai complicate .
Buna pai bors cu carne bors cu fasole bors cu cartofi manacarica de cartofi salata orientala pui la cuptor cu cartofi salata boeuf salata de telina pilaf cu carne sarmale fasole pastai manacrica d ardei peste cu mamaliga fasole prajite
Yammy bravo tie, singur nu mori de foame
Demn de master chef
Clarr :]]