Da stiu.De toate. Daca am reteta e imposibil sa nu imi iasa, mai si improvizez cand n-am ce face si pana acum cred ca m-am descurcat destul de bine.
Ma,eu sa stii ca acum cam mor ca sunt la dieta .Si oricum, cand gatesc, gatesc mai mult pentru altii.
De la cartofi prajiti pana la placinte ma descurc , nu prea stiu sa gatesc. As vrea sa invat, mi se pare ca te linistete atunci cand gatesti.
Păi ce zici să vin la tine la masă? Mă primești cu bunătăți?
Pai sa stii.Ma gandesc serios sa-mi deschid un restaurant cand fac rost de bani
Nu am zis la misto , locuiesc de mult singur si iti dai seama ca a trebuit sa invat sa gatesc daca nu voiam sa fac foamea
Acum câteva zile am vrut să fierb nişte ouă şi s-a topit ceva la cratiţă de vecinii au crezut că am uitat gazele aprinse. Acum câteva luni, am vrut să fac cartofi prăjiţi şi am umplut tot blocul de fum la 3 dimineaţa. Deci da, ştiu să gătesc. E o întreagă aventură să găteşti alături de mine. Daaaaaaaaar, ştiu să fac îngheţată şi ciocolată. ^_^
Niște cartofi prăjiți și un ou găsești tu Nu costă mult 1 kg de cartofi.
Da,e chiar o pasiune as putea spune. Stiu orice, dar vreau sa invat chestii mai complicate .
Da așa este. Păcat că e sexy portofelul tău. Banii zboară... Ai bani de dat, ai datorii la stat...