Oau, ce s alea, ador spaghetele, dar nu stiu sa le fac,
Aici chiar ai vrut sa insulti nu gluma . Cum am zis, stiu atatea fiind singur de mic. Faza haioasa, eu gatesc mai bine ca Simona
Ai timp sa devii mai buna. eu prima oara cand am facut clatite am aruncat asa de tare clatita ca s-a lovit de tavan . Zilele trecute m-a pus dracu sa spal vase cand faceam iar clatite dar am uitat sa ma sterg pe maini. Ud fiind (pe maini ) am incercat sa intorc clatita in aer dar fiind ud mi-a scapat din maini tigaia, mai aveam putin si intorceam si tigaia o data cu clatita . Greseli se intampla mereu
Nu, nu stiu sa gatesc
Din copilarie stiu sa fac clatite, cartofi prajiti (in tigaie cu putin ulei, sau in mult ulei).
Mai stiu sa fac gratare (afara, nu la tigaie). Mai am de invatat bait-uri, dar m-am specializat pe facut foc, uns gratarul, pazit mici, pulpe, cefe... Cam din asta traiesc, cand stau singur la casa
Buna pai bors cu carne bors cu fasole bors cu cartofi manacarica de cartofi salata orientala pui la cuptor cu cartofi salata boeuf salata de telina pilaf cu carne sarmale fasole pastai manacrica d ardei peste cu mamaliga fasole prajite