Mergi pe traditionalurile salamuri feliate subtire, carnaciori afumati si/sau cremvusti feliat, cas, piftelute, castraveti, masline, telemea, stuguri, portocale, ardei, morcovi, ridichi, rosii, oua fierte decojite.
Nu le ingramadi. Foloseste verdeturi sa acoperi suprafetele goale, salata pe margine si dedesubt ca sa maresti suprafata si volumul.
http://un-blog-culinar-virginia.blogspot.ro/2012/02/bufet-suedez-3.html
http://restauranlatibi.informe.com/......02%20D.jpg
http://lh3.ggpht.com/......s400/4.JPG
Poze gasesti multe pe google ca sa-ti ajute imaginatia. Cauta platouri petreceri, bufet suedez.
Pentru 32 de adolescenti 100 ron, este nimic.nu ai ce face cu 100ron la 32 de insi.cu 3 ron de caciula doar piine si apa plata.
Pînă a deschide să răspund, același lucru socoteam și eu: 100: 32= 3, 3 lei.
Ce poți pune pe masă, pentru un copil, de 3, 3 lei? La o sărbătoare de Crăciun.
Domnișoară, matale nu gîndești?
Ba, mai mult, avansezi și termenele „meniu"și(foarte prețios) „bufet suedez".
Plus că nu ești hotărîtă: ori sunt „copii" ori sunt „adolescenți "?
Si ce rezolvi cu o astfel de atitudine, chiar daca a gresit. a pus si ea o intrebare, nu te-a jignit cu nimic.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: