anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Budinca contine gelatina? Ma refer la budinca aceea Paula, care are acel ambalaj cu o vacuta. Stiti cumva daca contine gelatina? Ma ajutati va rog sa aflu?

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca stii sa cetesti... iei si cetesti ambalaju', dooh!

| Mayhem666 a răspuns (pentru KodrutZ):

Nu scrie pe ambalaj, pentru ca este la pahar, si are un fel de capacel din hartie si scrie Paula si are o vaca desenata pe acea hartie, si nu scrie nimic de ingrediente sau altceva, este doar data de expirare. De aceeam am intrebat, credeai ca nu m-am gandit sa citesc? M-am gandit la asta, dar daca am vazut ca nu scrie, m-am gandit sa intreb.

| KodrutZ a răspuns (pentru Mayhem666):

La ce intrebari se mai pun pe aici, nu m-ar fi mirat sa iti fie lene sa citesti. Pe capac sau pe interiorul etichetei undeva, musai trebuie' sa scrie. Paula de la dobitocii aia nenorociti de Dr. Oetker? Cica nu ar contine indulcitori, gelatina, si altele. Suficient sa contina lapte de la unguri... sau draq mai stie ce. http://www.paulapudding.ro/

| Mayhem666 a răspuns (pentru KodrutZ):

Da, Paula de la Dr. Oetker. Nu scrie nicaieri.

| KodrutZ a răspuns (pentru Mayhem666):

Holbeaza-te pe site ca scrie. Si cand cumperi ia la bax, ca pe bax scrie sigur. Bax e un fel de-a spune. Pachet de-ala de 6-9-12 cate or fi. Nu stiu ca nu cumpar astfel de mizerii nici sa ma tai. Plus ca am super-draci pe imbecilii de Dr. Oetker ca i-au cumparat pe Inedit Foods si le-au stricat toate produsele.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu-mi spune ca "borcanul" ala e alb complet! Pe orice produs scrie ce contine (chiar daca nu sunt chiar toate ingredientele). Tot spilul e sa cauti cu atentie si sa faci efortul supraomenesc de a citi. In orice caz, cam toate budincile alea din supermarket contin gelatina; nu isi asuma fabricantul riscul de a i se inmuia produsul dupa 2 zile.

| Mayhem666 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Chiar nu scrie ce ingrediente are, dar pana la urma, am cautat pe un site, si am aflat, ca nu contine gelatina.

| Pesticid a răspuns:

Pudding-ul Paula nu contine gelatina.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Pesticid):

Multumesc pentru raspuns!

Întrebări similare