| mg112mada a întrebat:

Hey,TPU! Vreau si eu o reteta de inghetata dar fara ou, daca se poate cat mai naturala.Adica sa nu cumpar foarte multe, de preferat ar fi sa cumpar doar zaharul, si atat.MS! Astept raspuns rapid!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,Madalina!
INGHETATA DE CAPSUNI
200 de grame de branza de vaca, 100 de grame de smantana, 100 de grame de zahar, 300 de grame de capsuni.
Se paseaza, transformandu-le in piure, 200 de grame de fructe, dupa care, intr-un castron, se combina perfect cu zaharul si cu branza de vaca.Cand zaharul s-a topit, se pune smantana si se da la congelator, punandu-se inghetata respectiva in cupe.
Se serveste cu smantana indulcita, aromata cu suc de capsuni, se orneaza cu fructe intregi.
Pofta mare draga mea!
Te pup dulce!

4 răspunsuri:
| Ella3133 a răspuns:

Stiu eu o reteta...
iti trebuie frisca lichida(d`aia pe care o bati)
fructe, de care vrei si zahar

Fructele le faci piure cu blanderul, iar frisca o bati, dupa ce ai batut frisca amesteci cele 2 si adaugi zahar pudra, mai amesteci putin si e gata. Dupa ce o bati in congelator o amesteci odata la 3 ore ca sa eviti acele de ghiata. Dupa ce ai amestecat in ea de 2 ori o tii 12 ore in congelator si e gata happy
sper sa fi inteles ceva laughing

| Girlslovelife a răspuns:

Ingrediente:

- apa jumatate de L
- zahar jumatate de kg
- coaja de la o lamaie
- zeama de la trei lamai

Modul de preparare:

Puneti intr-o cratita jumatate de litru de apa cu jumatate de kg de zahar. Dupa ce se topeste complet zaharul puneti apa la fiert doua minute. Adaugati coaja de la o lamaie, acoperiti cu un capac si lasati asa o jumatate de ora. Adaugati zeama de la trei lamai, treceti compozitia printr-un tifon, turnati-o in sorbetiera si puneti-o in congelator.
Incerca, e foarte buna. Funda?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Girlslovelife):

Ăsta e sorbetto, nu e înghețata.