Buna
uite un tutorial in romana, care nu necesita multe ingrediente si este usor de preparat :3
https://www.youtube.com/watch?v=5eJ5M9CZ7oA
O zi buna :)
1 kg biscuiti sfarmati amestecati cu 2-3 linguri margarina, o fiola de esenta de vanilie sau rom, si cocos in compozitie pana nu mai este lipicios tare aluatul rezultat. Faci bile din acea compozitie si le dai prin cacao sau tot fulgi de cocos(albi sau colorati).
Iti dau reteta mea de raffaelo
200 g unt, 200g zahar pudra, 250 g lapte praf, 250 nuca de cocos.stafide.
Untul, zaharul pudra, laptele praf si jumatate din nuca de cocos le amesteci bine formand un aluat. Apoi faci bilute in mijlocul carora pui 2-3 sfafide.Le tavalesti prin nuca de cocos.Le pui pe farfurie si le dai la rece pentru cateva ore.
Ingrediente:
- 500 g lapte praf
- 100 g nuca de cocos
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 1 lingura de smantana sau iaurt mai gras
Preparare: cine are robot de bucatarie va pregati aluatul de bomboane foarte repede. Dar merge si framantat cu mana, veti obtine aceleasi rezultate bune. In vasul robotului turnati laptele praf, zaharul pudra si nuca de cocos. Amestecati cateva secunde. Adaugati untul taiat cubulete si amestecati iar. Turnati smantana/iaurt pana obtineti un aluat omogen, bun de modelat bilute.
Formati bombonele micute pe care le tavaliti prin nuca de cocos. Dupa cum am scris mai sus, le puteti umple cu ce doriti.
Mama pe asta o face... si este super buna...nu are prea multe ingrediente si nici scumpa nu e ☺
Buna:)
http://www.petitchef.ro/retete/bomboane-raffaello
Ai de unde alege.
O zi frumoasa sa ai:)
Bună!
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/retete/bomboane-raffaello
http://www.bucataras.ro/cautare-retete/tag/bomboane+raffaello.html
http://www.youtube.com/watch?v=QrCiZdojmz0
http://gustolandia.ro/bomboane-raffaello-rafaelo/
http://www.laurasava.ro/2009/01/28/bomboane-raffaello/
http://www.jamilacuisine.ro/bomboane-raffaello-reteta-video/
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă:
arekussa întreabă:
ChristinaChriss întreabă:
LisaJulie întreabă: