| IL0VEDINER0 a întrebat:

Imi puteti recomanda un unt de arahide cu putin zahar(spre deloc) si sa fie cat mai natural?

12 răspunsuri:
| DoarDorr a răspuns:

Untul de arahide are zahar? Untul in general, are zahar?

| Cinic a răspuns:

Untul de arahide chiar are zahar?! Nu stiam. Si cacao o avea zahar? Gen aia de la doctor okter ala. Ca eu beau cacao cu lapte si miere.

| FreddieM a răspuns:

Eu cumpăr unt de arahide organic și pe eticheta scrie la ingrediente, 100% arahide macinate și atât. Nici nu știam ca exista și indulcit.Ok, il găsești dacă I-l cauți în mod specific, dar în general unturile de arahide sunt cam naturale.
Cheers

| IL0VEDINER0 explică (pentru FreddieM):

Am gasit cu 85 de gr de zahar pe 100gr... Voi incerca sa caut organic

| IL0VEDINER0 explică (pentru DoarDorr):

Nu, dar din cauza faptului ca arahidele nu produc unt, producatorii adauga zahar pentru a-i da "gust"

| FreddieM a răspuns (pentru Cinic):

::laughing) Ne-a băgat în sperieți, cu întrebarea asta. laughing)))
Cheers

| FreddieM a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Adică dulceața de arahide laughing))
Serios acum, verifica bine, nu ai citit corect pe eticheta, asa ceva nu poate fi adevărat. Asta daca te referi la,, unt de arahide''
Cheers

Unt de arahide scrie pe el.Serios, asta a fot si reactia mea cand am vazut.

Nu cred pana nu vad. Pune și tu o imagine sa ma minunez și eu. laughing))
Cheers

Cauta in magazin, orice unt de arahide care nu provine de la o firma care sa promoveze sportul sau sa fie untul de arahide organic.Sa vezi cancer si diabet acolo

Te cred, doar ca pe borcanul meu scrie la ingrediente 100% arahide. Faza e ca stau în UK, nu știu ce se vinde in Ro.
In schimb, nu m-a surprins prea tare ca are zahar, m-a șocat proporția pe care ai scris-o mai sus, adică 15% arahide, restul zahar?! De aia am cerut un link sau o poza, ca să eliminam dubiul.
Cheers