Da, micii pot fi preparati la foc mic. De fapt, este chiar recomandat sa prepari micii la foc mic, astfel incat sa se gatseasca uniform.
Daca prepari micii la foc prea mare, exista riscul ca exteriorul sa se arda inainte ca interiorul sa se gatseasca complet. De asemenea, prepararea micilor la foc mare poate face ca acestia sa se usuce prea mult, ceea ce poate afecta textura si gustul final.
Pentru a prepara micii la foc mic, pune tigaia pe foc mediu-mic si adauga ulei sau unt suficient pentru a acoperi fundul tigaii. Cand uleiul sau untul s-au incins, adauga micii si intoarce-i usor pentru a-i face sa se rumeneasca uniform.
Pofta buna!
De obicei focul trebuie sa fie mai mare. Vor scade mult și se rumenesc mai greu.
Depinde cum iti plac: daca iti plac bine patrunsi, focul trebuie sa fie mai mic, daca vrei mai "in sange" atunci focul mai mare.
Nu neapărat, nu știu de tine, da pentru mine au aceleași gust(poate depinde și cum ii facem fiecare )