anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare de ce carnatii oltenesti (cei de casa sau proaspeti cum se numesc), au alt gust fata de carnatii de casa obisnuiti, care este ingredientul acela special care le da acel gust?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fim intelesi, carnatii de casa sunt facuti la tara, imediat dpa ce se taie porculAcei carnati oltenesti de casa care se vand in magazin, nu sunt tocmai de casa ci doar numele.in ele se adauga niste...,, e-uri,, care da acel gust super. gst care noi devenim dependenti si bagam mana in buzunar sa cumparam la un pret foarte piperat.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare zona, fiecare regiune are povestea carnatilor.Pot spune ca carnatii din dobrogea sunt de casa dar cei oltenesti nu.Sau in cazul oltenilor, invers. Exista pentru fiecare regiune o anume reteta de facut carnati.Nu stim acea reteta pentru ca ea se perfectioneaza in timp.Anul asta gospodina adauga un ingredient cu o anumita masura, anul viitor adauga mai mult ssau mai putin, sau adauga alt ingredient.Sunt si metode specifice zonelor, de a-i afuma, de ai tine un timp la uscat si multe altele.deci nu pot spune cu exactitate care e secretul.Sunt o groaza de tipuri de carnati super si gustosi, fiecare cu povestea lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sincer, daca as sti ce eu-ri baga aia, as baga si eu cateva, ii modifica total gustul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Daca prdusul are eticheta, scrie pe el ce e-uri sunt bagate.Sau le zice glutamat de sodiu parca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Felix_Remus_1990):

Te rog eu, impusca-te.