Sa fim intelesi, carnatii de casa sunt facuti la tara, imediat dpa ce se taie porculAcei carnati oltenesti de casa care se vand in magazin, nu sunt tocmai de casa ci doar numele.in ele se adauga niste...,, e-uri,, care da acel gust super. gst care noi devenim dependenti si bagam mana in buzunar sa cumparam la un pret foarte piperat.
Fiecare zona, fiecare regiune are povestea carnatilor.Pot spune ca carnatii din dobrogea sunt de casa dar cei oltenesti nu.Sau in cazul oltenilor, invers. Exista pentru fiecare regiune o anume reteta de facut carnati.Nu stim acea reteta pentru ca ea se perfectioneaza in timp.Anul asta gospodina adauga un ingredient cu o anumita masura, anul viitor adauga mai mult ssau mai putin, sau adauga alt ingredient.Sunt si metode specifice zonelor, de a-i afuma, de ai tine un timp la uscat si multe altele.deci nu pot spune cu exactitate care e secretul.Sunt o groaza de tipuri de carnati super si gustosi, fiecare cu povestea lui.
Sincer, daca as sti ce eu-ri baga aia, as baga si eu cateva, ii modifica total gustul.
Daca prdusul are eticheta, scrie pe el ce e-uri sunt bagate.Sau le zice glutamat de sodiu parca.