| RoyDupuis a întrebat:

Para este un fruct acid?

Răspuns Câştigător
| Alexu51 a răspuns:

Para este de fapt un fruct sub-acid. Este bazata pe abilitatea fructelor de detoxifiere. Cele acide nu trebuie consumate cand esti racit de exemplu pentru ca corpul poate reactiona negativ. La para nu se aplica asta, ea fiind sub-acida decat in cantitati ridicate.

14 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

Am avut o problema medicala si doctorul mi-a recomandat sa mananc 80% alimente alcaline si 20% alimente acide si mi-a dat o foaie pe care scrie toate astea. Perele sunt trecute la fructe alcaline, deci para nu este un fruct acid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexu51):

Multumesc! Daca ai putea sa-mi spui si alte fructe dulci dar NU ACIDE, in afara de pepene, banana, strugure, smochine si cirese. Medicul mi-a recomandat fructe dulci dar nu si cele acide...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Anddreee):

Multumesc frumos!

| NinjaBoyNr1 a răspuns:

Este sub-acid

| Alexu51 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu prea mai sunt altele, eventual curmalele, papaia si alte fructe exotice care nu se gasesc la noi in tara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexu51):

Ok. mersi!

| meinyiddishekop a răspuns:

Acid, non acid, cert este ca tu esti bazic rau, mane.

| addda2a a răspuns:

Nu este acid.Este alcalin

anonim_4396

Buna Anddreee, daca te rog frumos, imi poti da si mie acea lista de la medicul tau cu alimente alcaline si alimente acide?

| Anddreee a răspuns (pentru anonim_4396):

Sigur, iti pot da. Sa-mi dai un msj si vedem cum iti trimit poza, e cam mult ca sa scriu aici.

anonim_4396

Poti folosi site-uri precum :imgur, imagebam, postimage, imageshack, etc
apoi lasi link-ul aici sau in privat...

| RoyDupuis explică (pentru Anddreee):

Super! multumesc mult de tot!

| Anddreee a răspuns (pentru RoyDupuis):

Cu placere! happy

Întrebări similare