Păi doar îl cumperi din magazin nu îl face maică-ta acasă. Bine ai venit în magazin!
As tine putin sa te contrazic cand vine vorba de gastronomie(mare sef bucatar ce sunt eu).Nu prea merge exemplul tau cu ciocolata si mustarul, e vorba strict de cantitati si de combinatiile de gusturi
Ei pun și altceva în el ca să meargă zahărul cu sosul. Nu storc roșiile și îți pun zahărul direct acolo că doar nu sunt demenți, nu? Plus că Tommy are 75% apă și 5% piure de roșii așa că despre ce vorbim?!
Auzi, dacă tot ești tu mare '' șef bucătar '' deci puii mei ai mai întrebat de păreri despre ketchup-uri? Nu mai bine le guști și-ți dai tu seama decât să faci pe '' bucătarul '' pe-aici?
Bubico are dreptate, dude credeai că zicea de muștar și ciocolată? De ce? Aia mănânci tu?
Buna.Mi se pare o prostie cu gust sintetic.Verifica si lista de ingrediente sa vezi ce contine.
Parerea mea e ca poti consuma ketchup normal, ca nu mananci 100g de sos la o masa. Din cand in cand iti pui si tu 10-15g si la cantitatea asta zaharul nici nu exista. Poate 2-3 g. zahar, ceea ce nu e mult si nu te afecteaza cu nimic...
Omule,nu pune nici dracu o cana de zahar intr-un pahar si-l amesteca cu o alta cana de sos de rosii.E vorba de gust si cantitati.Sunt o gramada sosuri care contin zahar, servite cu carne si nu in deserturi.Tu chiar crezi ca in lumea gastronomica nu se foloseste zaharul? Crezi ca se foloseste doar in cofetarii? si chiar daca nu se foloseste zaharul, se folosesc fructe care au fructoza si vorbim tot despre dulce, ce dracu?
Ai mustar + miere(mierea e sarata parca?)care se serveste cu aripioare de pui si carne de porc
Ai sos de portocale(si astea sunt sarate) care se foloseste la rata, desigur, combinat cu alte ingrediente sa balanseze acel gust dulce.
Ai reductia de vin care contine zahar si se serveste la friptura
Ai ceapa caramelizata in mortii ei la care se adauga zahar si se poate pune in hamburger
Un preparat nu trebuie sa fie desert ca sa pui zahar in el
Exista si un sos caruia i se spune dulce-acrisor sau sweet&sour si nu se foloseste in deserturi.
Ai carne de vanat(urs/caprioara)la care se face un sos de fructe de padure