In frigider sunt cam 8 grade(asa ar trebui) in congelator sunt -2grade(dupa cum vrei poate ajunge si la -4)Drojdia fiind mai sensibila la temperetura de preferat in congelator.ALUATUL DE CARE VORBESTI SE PASTREAZA CEL MAI BINE IN CONGELATOR 1-2 SAPTAMANI! Inaite de folosire se lasa la dezghetat in camara s-au figider.Se scoate cu 6 ore inainte de preparare
Bună!
Orice aluat/cocă se poate păstra la frigider cel mult 8-10 ore ( de pe o zi pe alta ).
Toate cele bune.
Da, poti, cornuletele vor iesi si mai fragede. Dar atentie, sa nu depaseasca 24 de ore!
Da poti, dar sa nu lasi mai mult de 24 de ore deoarece drojdia se va face tare. SUCCES, si sa-ti iase bune!
Il poti pastra in congelator fara probleme. Jamie Oliver pastreaza blatul de pizza crud in congelator
Bună, fain așa, știu că sunt anumite rețete aici în IT dar greu de aflat. Incerc sa aflu
Drojdia va murii și se va face un aluat tare și compact. drojdia este o bacterie care nu rezista înghețului, poate la frigider(cred, nu sunt sigur)
Daca il pui in congelator se strica... dupa ce ingheata si il dezgheti nu prea mai cred ca e bun... in frigider l-ai putea pune maxim o zi-2