| monutza90 a întrebat:

Pot pastra pentru mai multe zile in frigider sau congelator urmatorul aluat: oua, apa, ulei, drojdie, praf de copt, zahar? Este un aluat de cornulete si ies foarte bune.

Răspuns Câştigător
| stlucian a răspuns:

In frigider sunt cam 8 grade(asa ar trebui) in congelator sunt -2grade(dupa cum vrei poate ajunge si la -4)Drojdia fiind mai sensibila la temperetura de preferat in congelator.ALUATUL DE CARE VORBESTI SE PASTREAZA CEL MAI BINE IN CONGELATOR 1-2 SAPTAMANI! Inaite de folosire se lasa la dezghetat in camara s-au figider.Se scoate cu 6 ore inainte de preparare

10 răspunsuri:
| Budusan_Bogdan_1989 a răspuns:

Drojdia va murii și se va face un aluat tare și compact. drojdia este o bacterie care nu rezista înghețului, poate la frigider(cred, nu sunt sigur)

| foxsilver a răspuns:

Da, poti, cornuletele vor iesi si mai fragede. Dar atentie, sa nu depaseasca 24 de ore!

| cristimorozan a răspuns:

Daca il pui in congelator se strica... dupa ce ingheata si il dezgheti nu prea mai cred ca e bun... in frigider l-ai putea pune maxim o zi-2

| cristimorozan a răspuns:

In congelator nici un caz...in frigider maxim o zi-2

| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Da poti, dar sa nu lasi mai mult de 24 de ore deoarece drojdia se va face tare. SUCCES, si sa-ti iase bune!

| elisa820 a răspuns:

Mai bine in frigider

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,sigur că se poate, dar să nu treacă mai mult de 24 de ore.
Te pup!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Orice aluat/cocă se poate păstra la frigider cel mult 8-10 ore ( de pe o zi pe alta ).

Toate cele bune.

| SandraM a răspuns:

Il poti pastra in congelator fara probleme. Jamie Oliver pastreaza blatul de pizza crud in congelatorwinking

| Florin_Mitrofan_1978 a răspuns (pentru SandraM):

Bună, fain așa, știu că sunt anumite rețete aici în IT dar greu de aflat. Incerc sa aflu