Un frigider-combina are greutatea de cca. 50kg, iar al tau de 3 ori mai mare...
Intrebarea este: un asemenea frigider INCAPE prin usi si scara?
Daca da, atunci se poate transporta in mai multe moduri, cel mai simplu este cu o caruta cu 6 sau 12 roti, cu propulsare electrica si pneumatica /hidraulica.
Folosește liftul.
Cu ce bunătăți l-ai încărcat? )) Sau e combină frigorifică?
Nu as recomanda asta. Am lucrat la o firma de curierat si m-au trimis impreuna cu un curier sa ajut sa urce la etajul 10 un frigider cu doua usi. L-am bagat in lift si am ramas blocati intre etajele 4 si 5 apoi 9h am stat blocati in lift cu frigiderul langa noi pana a venit cei care raspundeau de ascensor sa remedieze problema. Au fost chiar si pompierii. Usile erau blocate, nu era ca alea vechi. Oamenii de pe scara ne-au spus intre ce etaje eram blocati. Aveam nevoie si la toaleta, nu aveam unde. Imi era si sete, nu aveam ce sa beau. 2200 lei a costat interventia cu piese cu tot. Cine crezi ca a platit? Eu si colegul, ne-a tras din salariu.
Mai bine caram cu mainile 10 etaje, decat 9h blocat in lift.
Singur nu poti. Ai nevoie de cel putin un ajutor. Cel mai bine ar fi sa fiti 4 persoane si fiecare sa prinda de un colt.
Salut!
Doar pentru 200 de lei, unde stai?
Am mai carat aragaze, dulapuri, canapele... Iau doua corzi si-l pun in spate, din momentul ala conteaza doar sa nu fie prea lung sau prea lat sa-l dau de scari sau sa zgarii peretii.
Daca întrebarea este generala, atunci depinde de fiecare persoana in parte, evident ca nu toti pot duce un frigider de 150kg nici 2 metri si altii care il duc singuri cu mainile goale pana la ultimul etaj.
Mai mult de 3-4 etaje fara lift n-ai nicio sansa, esti ca mort.
Ai avea nevoie de 4 oameni.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: