Singur nu poti. Ai nevoie de cel putin un ajutor. Cel mai bine ar fi sa fiti 4 persoane si fiecare sa prinda de un colt.
Salut!
Doar pentru 200 de lei, unde stai?
Am mai carat aragaze, dulapuri, canapele... Iau doua corzi si-l pun in spate, din momentul ala conteaza doar sa nu fie prea lung sau prea lat sa-l dau de scari sau sa zgarii peretii.
Daca întrebarea este generala, atunci depinde de fiecare persoana in parte, evident ca nu toti pot duce un frigider de 150kg nici 2 metri si altii care il duc singuri cu mainile goale pana la ultimul etaj.
Folosește liftul.
Cu ce bunătăți l-ai încărcat? )) Sau e combină frigorifică?
Nu as recomanda asta. Am lucrat la o firma de curierat si m-au trimis impreuna cu un curier sa ajut sa urce la etajul 10 un frigider cu doua usi. L-am bagat in lift si am ramas blocati intre etajele 4 si 5 apoi 9h am stat blocati in lift cu frigiderul langa noi pana a venit cei care raspundeau de ascensor sa remedieze problema. Au fost chiar si pompierii. Usile erau blocate, nu era ca alea vechi. Oamenii de pe scara ne-au spus intre ce etaje eram blocati. Aveam nevoie si la toaleta, nu aveam unde. Imi era si sete, nu aveam ce sa beau. 2200 lei a costat interventia cu piese cu tot. Cine crezi ca a platit? Eu si colegul, ne-a tras din salariu.
Mai bine caram cu mainile 10 etaje, decat 9h blocat in lift.
Mai mult de 3-4 etaje fara lift n-ai nicio sansa, esti ca mort.
Ai avea nevoie de 4 oameni.
Un frigider-combina are greutatea de cca. 50kg, iar al tau de 3 ori mai mare...
Intrebarea este: un asemenea frigider INCAPE prin usi si scara?
Daca da, atunci se poate transporta in mai multe moduri, cel mai simplu este cu o caruta cu 6 sau 12 roti, cu propulsare electrica si pneumatica /hidraulica.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: