| Mihai198 a întrebat:

Praful de copt trebuie cumva stins inainte de a-l pune in compozitia de prajituri?thinking

Răspuns Câştigător
| luiza a răspuns:

Daca il stingi fa-o cu zeama de lamaie. eu nu il sting ci il amestec in faina.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi ăștia de la gustos punct ro aveți timp berechet, că văd că v-ați pus o mulțime de nick-uri și vă tot faceți că puneți întrebări ca să vă aduceți cititori pe site... Dacă ar fi ceva de capul lui, ar veni singuri, n-ar mai trebui să recurgeți la linkuri cu care îi păcăliți pe cei neavizați...

| ketchuppw a răspuns:

Eu am vazut-o pe mama ca mereu stinge praful de copt inainte de a-l pune in compozitie

| Mihai198 explică:

Si eu fac la fel dar credeam ca daca nul stingi prajitura iese mai frumoasa.

| Roxy89 a răspuns:

Nu se stinge niciodata, istetilor... se cerne impreuna cu faina in prajitura, pentru o distribuire uniforma, iar apoi reactioneaza la copt. doar bicarbonatul se stinge.

| SuRi a răspuns:

Da! Adica eu am vazut-o pe mama mereu facand asta.

| qawHaq a răspuns:

NU! Praful de copt conţine bicarbonat, acid citric şi făină. Acidul are rolul de a reacţiona ÎN ALUAT cu bicarbonatul pentru a elibera bioxidul de carbon care face bule în respectivul aluat. Dacă e stins dinainte, efectul nu mai este cel dorit.

Întrebări similare