Voi ăștia de la gustos punct ro aveți timp berechet, că văd că v-ați pus o mulțime de nick-uri și vă tot faceți că puneți întrebări ca să vă aduceți cititori pe site... Dacă ar fi ceva de capul lui, ar veni singuri, n-ar mai trebui să recurgeți la linkuri cu care îi păcăliți pe cei neavizați...
Eu am vazut-o pe mama ca mereu stinge praful de copt inainte de a-l pune in compozitie
Nu se stinge niciodata, istetilor... se cerne impreuna cu faina in prajitura, pentru o distribuire uniforma, iar apoi reactioneaza la copt. doar bicarbonatul se stinge.
NU! Praful de copt conţine bicarbonat, acid citric şi făină. Acidul are rolul de a reacţiona ÎN ALUAT cu bicarbonatul pentru a elibera bioxidul de carbon care face bule în respectivul aluat. Dacă e stins dinainte, efectul nu mai este cel dorit.
DaciaRomania întreabă: