Buna
Daca este mutat la loc calduros va fermenta.
Pai nu este nimeni la tara? trebuie ferificat, daca sta mult pe drojdie se oteteste.
O zi buna
De obicei vinul nobil,la rece fierbe mai greu iar la rece si mai greu, dar fii atenta, ca unui coleg de-al meu i l-a taiat soacra sa, de must, cu conservant si asa a ramas.Dulce.deci sa nu fi pus tatal domniei tale ceva in el, zaharina ori altaceva si sa fie influentat de aceasta.in rest, va fierbe, incet si sigur.
Nu, n-a pus nimic, a luat niste struguri diferiti, a zis sa incerce si ceva nou, celelalte s-au facut, mersi inca odata!
Sant vinuri, dulci, demidulci, seci si vinuri aspre. daca vrei facem schimb.al meu e hibrid, aspru, si mie imi plac asa mai dulci cam cum e feteasca regala.bafta si sa va bucurati de licoare.
Mersi!
Nu, nu facem schimb )) Mie imi place demisec sau demidulce...
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: