Nu, in nici un caz, e plin de grasimi si chimicale. de regim e bun numai pieptul de pui fara piele si grasime fiert sau facut de tine pe gratar (fiindca la restaurant sau la Cora ung carnea cu grasime ca sa fie mai suculenta). Niciodata cand tii regim nu cumpara mancare facuta in alta parte, totul trebuie facut in casa, cu mana ta.
De care regim? De ingrasat? De crescut colesterolul, sau ce? Ca nu pricep.
Nu este bun pentru pierderea calorilor^pentru ca e prajit in mult ulei etc. da-mi si mie un sfta pentru regimul cel ti?
Am auzit ca este bun.Am mai cumparat si mi s-a parut de calitate, dar nu ti l-as recomanda la regim in cantitate foarte mare.
Sper ca ti-am fost de folos.
Paaa
Eu sunt de parere ca nu este bun pentru regim.Cel mai indicat este sa mananci pui la gratar sau fiert si eventual piept sau iti poti face pui la cuptor acasa.Depinde ce contine sosul cu care ung ei puiul. Poti intreba.E dreptul tau sa stii ce cumperi.Iti poti face acasa pui la capac.Se pune apa pe jumatate intr-o cratita, deasupra se pune un capac invers.Se spala puiul se pune pe capac(e mai usor daca pui pulpe de pui),se unge cu putin ulei, se pune sare, mirodenii daca vrei si se baga la cuptor la foc potrivit.Se intoarce puiul dupa un timp.Eu am facut pulpe asa si fara sa le ung cu ulei. Puiulului trebuie din cand in cand sa-i pui zeama peste el si e greu de intors.Iti poti face ca un gratar din piept de pui. Piept de pui il feliezi, il bati ca la snitel.Incingi tigaia de teflon,pui sare in tigaie,pui pieptul,pui capac. Dupa ce se rumenesti il intorci,pui putina apa il lasi,il intorci, iar pui putina apa, apoi il lasi sa se rumeneasca.Vezi sa fie facut.Se face repede şi nu are grasimi.
Daca încerci sa tii o dieta si nu te poti multumi cu un fruct la masa de seara, nu dispera! Potrivit dr. Mihaela Bilic, exista si alte mâncaruri sanatoase, pe care le poti include în regimul tau zilnic, daca le consumi înainte de ora 19.30. Iata o lista a cinelor care nu îngrasa, incluse de celebra nutritionista în cartea sa, "Traiesc, deci ma abtin".
1. O portie (cam cât o farfurie de ciorba) de souflé de conopida (conopida la cuptor cu sos facut dintr-un cub de unt, o lingurita de faina, o ceasca de lapte si doua linguri de cascaval ras sau de parmezan).
2. O bucata de muschi de porc sau o jumatate de muschiulet la gratar + patru-cinci linguri de varza calita (în sos de rosii) + ardei iute.
3. O bucata de peste la cuptor (preparat în staniol, cu ierburi aromatice si putin unt sau ulei) + legume la gratar sau fierte.
4. O pulpa de pui sau o jumatate de piept de pui + legume gratinate la cuptor – conopida, broccoli, dovlecel, vinete sau ciuperci taiate felii si sos facut din doua linguri de parmezan ras, doua linguri de smântâna (12% grasime), o ceasca de lapte cald si ierburi aromatice.
5. O pulpa de pui sau o jumatate de piept de pui la rotisor (curatate în prealabil de piele si de grasime) + o salata mare de varza alba, cu lamâie.
6. O portie de ciorba de legume cu carne slaba, nu foarte sarata (fara cartofi, fasole boabe, paste fainoase, orez sau ulei) + ardei iute.
7. O bucata mare de peste alb preparat la cuptor + rosii, busuioc, masline, ciuperci sau alte legume fierte ori preparate la gratar (conopida, dovlecel, vinete).
8. O bucata de somon la gratar + sparanghel sau broccoli fiert + o lingurita de sos olandez (facut din unt, galbenus, lamâie, sare si putina apa).
9. O bucata de carne de vita la gratar sau la cuptor + legume la gratar (ciuperci, ardei gras, dovlecel, vânata, rosie, ceapa) sau fierte (conopida, broccoli, fasole verde) + un cub de unt.
10. O conserva de sardine în sos tomat, pusa peste o farfurie cu legume fierte (fasole verde, conopida, broccoli).
11. O farfurie de ghiveci de legume cu carne slaba (poti pune dovlecel, fasole verde, conopida, ardei gras, ceapa, vinete + sos de rosii si multe condimente si ierburi aromate).
12. Doua bucati de ardei gras, vânata, dovlecel sau rosie umplute cu carne tocata slaba de orice fel, amestecata cu multe condimente si ierburi aromate, presarate cu parmezan ras, bagate la cuptor si servite cu putin iaurt sau smântâna cu 12% grasime si ardei iute.
13. Un carpaccio de peste crud sau marinat (aperitiv din felii de peste taiate subtire) cu legume proaspete si lamâie.
14. O salata mare asortata + o jumatate de piept de pui afumat (sau trei-patru felii de somon afumat) + o lingura de parmezan ras + sase masline negre.
15. O salata mare din toate tipurile de frunze + morcov si telina rase + ardei gras, castravete, rosie + doua linguri de porumb + un ou fiert + o conserva de ton + sapte-opt masline verzi.
16. O salata mare asortata (preparata din rosii, castraveti, ardei gras, salata verde) + o felie de telemea nu foarte groasa + o lingurita de sos pesto.
17. O salata verde asortata (rosie, ceapa verde, castravete) + o portie de brânza de capra (bagata la cuptor 3 minute pe o felie de pâine crocanta).
18. O portie (cam cât o farfurie de ciorba) de mâncare de legume cu carne si sos de rosii, la alegere: spanac cu pui, fasole verde ori conopida cu carne de pui sau de porc.
Citeste articolul aici: Lista mancarurilor care nu te ingrasa daca le consumi seara - Mediaş Info
Follow us: @mediasinforo on Twitter | MediasInfo.ro on Facebook
Este bun iti spun sigur mai putin pielea de la pui, eu am slbit 52 kg in 3 luni