1 cana apa
1 cana faina
1/2 cana ulei
5 oua :
se pun la fiert apa si uleiul si se lasa sa clocoteasca.
se adauga treptat faina, pe foc pana se incorporeaza.
se lasa sa se raceasca putin,
si se adauga treptat ouale, mestecand in acelasi sens pana se incorporeaza.
sa face un cornet si se toarna in tava eclerele, de grosimea unui deget.
se lasa la copt pana s rumenesc.
nu se scot mai devreme ca se incrudeaza.
se lasa sa se raceasca si se taie cojile obtinute pe partea laterala.
in golul obtzinut se pune crema de ciokolat sau vanilie.
se face glazura cu :
1 lingura d lapte
1 lingura d zahar
1 lingura d cacao
fierte pana se ingroasa si se adauga putin unt.
se toarna fierbinte peste eclere.
Eu folosesc crema din comertz sau budink d ciokolat sau vanity.
Pofta bunaaaa!
daca mai vrei iti mai scriu si alte retzete FUndit *?