1 cana capsuni proaspete sau decongelate
1\2 cana lapte degresat
1\2 cana gheata
miere dupa gust
Mod de preparare
Se amesteca capsunile cu laptele si mierea, pentru a se omogeniza si marunti;
La sfarsit se adauga gheata si se serveste in pahare inalte.
Eu la munca cand faceam, puneam 2 bale sau 3 de inhgetata in mixer puneam apoi oleaca de apa minerala si. apoi dadeam drumu la blendar. Atentie nu trebuie s pui multa apa minerala sa nu se faca subtire.Inghetatele de fructe nu contin lapte si daca pui lapte in loc de apa minerala se taie se face ca apa colorata si nu e buna.
Ingrediente
1 cana capsuni proaspete sau decongelate
1\2 cana lapte degresat
1\2 cana gheata
miere dupa gust
preparare
Se amesteca capsunile cu laptele si mierea, pentru a se omogeniza si marunti; La sfarsit se adauga gheata si se serveste in pahare inalte.
Sau:
Ingrediente:
-500 g capsuni
-1 banana
-250 ml iaurt de baut
Punem fructele intr-un castron si le dam la congelator pentru 30 de minute.
Dupa, le punem in blender
Si le mixam bine
Turnam si iaurtul si mai mixam 30 de secunde.
Si gata!
A iesit cca. 900 ml de bautura.
Sau: 2 lingurite gem de capsuni
lapte
2 linguri inghetata de capsuni
putina zeama de lamaie
gheata.
-Se amesteca toate ingredientele si iese aceasta minunata bautura foarte racoritoare si foarte buna!
Funditssa?
annahandball întreabă: