Pentru dimineata: clatite, omleta(o multime de combinatii), vafe cu dulceata, cereale cu lapte, sucuri de fructe etc.Iti recomand sa incerci clatitele cu banane; sunt delicioase!
pentru pranz: paste carbonara sau orice fel de paste chiar si la cuptor, carne cu sosuri de legume sau legume gatite, supe cucereale pentru supa. E important pentru sanatatea ta co orice masa sa fie in sotita de o salata proaspata chiar daca ai facut legume gatite!
pentru seara: papanasi, supa scotiana, orez fiert cu ceva legume, placinta cu mere, dovleac etc Stiu ca nu are legatura cu subiectul, da e bine sa stii ca apa se bea dupa jumatate de ora dupa ce ai mancat. Succes!
Bună!
Vezi mai jos diverse IDEI/reţete...
Pentru micul dejun vezi diverse reţete la linkul :
http://www.e-retete.ro/mic-dejun
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mic-dejun
http://www.cevabun.ro/sugestii-pentru-micul-dejun/
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/p/retete-pentru-micul-dejun.html
http://www.ghid-culinar.ro/retete-culinare/tag/retete-mic-dejun
http://dimineata.gustos.ro/
Pentru prânz vezi diverse reţete de ciorbe/supe/borş la linkul :
http://www.bunatati.ro/Borsuri-supe-ciorbe/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/
http://www.gastropedia.ro/cartedebucate/ciorbe--supe--borsuri/3/
http://bucataria.realitatea.net/retete/categorii/supe-ciorbe-borsuri
http://www.gastronomicus.ro/......linare.php
http://www.eculinar.ro/Categoria_Supe,_ciorbe,_borsuri-3.htm
http://gastronomie.ele.ro/retete/Ciorbe-si-borsuri_--d3/
http://retete.flu.ro/retete-supe-ciorbe-borsuri/
http://www.petitchef.ro/tags/retete/ciorbe-supe-borsuri
Pentru prânz/cină vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/pranz
http://www.bucataras.ro/retete-culinare-meniuri-pranz/
http://www.maratonulsafir.ro/retete.php?categ=2
http://www.gustos.ro/retete-culinare/
http://www.culinar.ro/mancaruri/
http://www.bunatati.ro/mancaruri-cu-carne/
Toate cele bune.
Eu PREFER următoarele :
* la micul dejun, o omletă cu de toate ( ciupercuţe, cârnaţ, şuncă, etc. )...
* la prânz o ciorbă de perişoare cu smântână, iar felul II cartofi prăjiţi cu mici şi muştar
* la cină, un rasol de peşte ( sau peşte pane )
* iar ca desert, un Cremeş ( sau Tiramisu ).
Bine-nţeles, "asortate" cu un vinişor bun!
Hamburger tras in foita de aur, tartinat cu platina si uns cu sirop de jaguar din Etiopia.
wizopo întreabă:
AlexPatriciu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: