Pentru dimineata: clatite, omleta(o multime de combinatii), vafe cu dulceata, cereale cu lapte, sucuri de fructe etc.Iti recomand sa incerci clatitele cu banane; sunt delicioase!
pentru pranz: paste carbonara sau orice fel de paste chiar si la cuptor, carne cu sosuri de legume sau legume gatite, supe cucereale pentru supa. E important pentru sanatatea ta co orice masa sa fie in sotita de o salata proaspata chiar daca ai facut legume gatite!
pentru seara: papanasi, supa scotiana, orez fiert cu ceva legume, placinta cu mere, dovleac etc Stiu ca nu are legatura cu subiectul, da e bine sa stii ca apa se bea dupa jumatate de ora dupa ce ai mancat. Succes!
Hamburger tras in foita de aur, tartinat cu platina si uns cu sirop de jaguar din Etiopia.
Bună!
Vezi mai jos diverse IDEI/reţete...
Pentru micul dejun vezi diverse reţete la linkul :
http://www.e-retete.ro/mic-dejun
http://www.petitchef.ro/tags/retete/mic-dejun
http://www.cevabun.ro/sugestii-pentru-micul-dejun/
http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.ro/p/retete-pentru-micul-dejun.html
http://www.ghid-culinar.ro/retete-culinare/tag/retete-mic-dejun
http://dimineata.gustos.ro/
Pentru prânz vezi diverse reţete de ciorbe/supe/borş la linkul :
http://www.bunatati.ro/Borsuri-supe-ciorbe/
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/
http://www.gastropedia.ro/cartedebucate/ciorbe--supe--borsuri/3/
http://bucataria.realitatea.net/retete/categorii/supe-ciorbe-borsuri
http://www.gastronomicus.ro/......linare.php
http://www.eculinar.ro/Categoria_Supe,_ciorbe,_borsuri-3.htm
http://gastronomie.ele.ro/retete/Ciorbe-si-borsuri_--d3/
http://retete.flu.ro/retete-supe-ciorbe-borsuri/
http://www.petitchef.ro/tags/retete/ciorbe-supe-borsuri
Pentru prânz/cină vezi diverse reţete la linkul :
http://www.petitchef.ro/tags/retete/pranz
http://www.bucataras.ro/retete-culinare-meniuri-pranz/
http://www.maratonulsafir.ro/retete.php?categ=2
http://www.gustos.ro/retete-culinare/
http://www.culinar.ro/mancaruri/
http://www.bunatati.ro/mancaruri-cu-carne/
Toate cele bune.
Eu PREFER următoarele :
* la micul dejun, o omletă cu de toate ( ciupercuţe, cârnaţ, şuncă, etc. )...
* la prânz o ciorbă de perişoare cu smântână, iar felul II cartofi prăjiţi cu mici şi muştar
* la cină, un rasol de peşte ( sau peşte pane )
* iar ca desert, un Cremeş ( sau Tiramisu ).
Bine-nţeles, "asortate" cu un vinişor bun!
wizopo întreabă:
AlexPatriciu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: