| Gino415263 a întrebat:

Salut! Cât m-aș putea aștepta să dau pe mâncare pe lună pentru o singură persoană locuind în București?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta numai tu poti stii, fiindca nimeni nu stie cat de mult mananci tu, ce anume mananci, daca iti gatesti in casa cu multa carne, fara carne, daca bei sucuri, daca mananci la restaurants au obisnuiesti sa iei prin curier, daca la masa consumi si alcool, cafea, dulciuri, fructe samd.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce, unde și cât mănânci.
Să mănânci decent și nu la restaurant probabil undeva la 1200-1500 lei

| mODIN a răspuns:

Iti dai seama ca depinde enorm de ce mananci si cat. Eu, mai dolofan de fel si pasionat de carne de vita, sushi si vinuri de calitate dau vreo 3000-3500 pe luna. Daca esti o fata de 40 de kg care mananca doar paine, iaurt si cascaval, atunci traiesti si cu 500.

| Cipi1212 a răspuns:

Depinde ce fel de mâncare preferi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mananci in oras, iesi la restaurant, gatesti acasa, esti vegetarian, ai cerinte speciale (Bio, fara gluten etc)?
Spune si asta ca sa primesti un raspuns util.

| Gino415263 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Gătesc acasă tot timpul si nu am cerințe speciale. Nu beau sucuri și nici alcool

| D33aaD a răspuns:

Un minim ar fi între 1000-1500lei, dacă știi sa gatesti?

| Frank51 a răspuns:

Chiar ieri vorbisem cu un prieten din București și zice că e mai scump să trăiești în Brașov în privința alimentației, m-am mirat.

Eu în Brașov dau cam 1000 de lei, asta pentru că de câteva luni sunt la o dietă mai strictă, mananc la cantină la muncă, și în rest câte ceva fructe etc

În mod normal dau cam 1500, poate spre 2000.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Gino415263):

Minim 1000 lei.
Supermarketurile au cam aceleasi preturi oriunde in tara.
Depinde de tine cum te gospodaresti.

| Dragobeta a răspuns:

Nu conteaza unde locuiesti ci cat mananci.
Si depinde si ce pretentii mai ai.
Ciorbariile din Bucuresti sunt ieftine si au niste ciorbite mai bune decat la mama acasa. Tot acolo gasesti si felul 2. Dar mai sunt si alte locuri daca nu vrei sa-ti gatesti acasa. Am descoperit cu uimire ca piata agro-alimentara e mai ieftina in Bucuresti decat in restul tarii. De ce cu uimire? Pentru ca mereu, peste tot se vorbeste de cat de scump e Bucurestiul. Ei bine, nu e asa in comparatie cu alte orase. Poate cu Budapesta.

| Dragobeta a răspuns (pentru Frank51):

Confirm.
Am observat ca in Bucuresti nu e asa scump cum se spune. Chiar cu orasul meu.